Ons bedrijf

Wij zijn Ivo en Maureen, wonend te Hilvarenbeek en beiden altijd al bezig met interieur. We zijn begonnen in 2019 en we hadden nooit kunnen denken dat het zo snel zou gaan. Ons geheim: wij vormen een hecht team en onze expertise en aanpak blijkt de perfecte mix. We zitten nooit stil en barsten van creatieve ideeën met betrekking tot interieur. Wij houden constant de nieuwste trends in de gaten op het gebied van wonen. Onze kracht ligt in vakmanschap en maatwerk. Wat we bedenken kunnen we maken en daarnaast beschikken we over de kennis om te adviseren bij jouw keuze in kleuren en materialen.

Ons team

Ivo Voets, Interieurbouw

Ivo Voets, Interieurbouw

Over Iedere woning, winkel of ruimte is anders en hiervoor moeten dan ook vaak meubels, keukens of kasten op maat gemaakt worden. De ene keer moet iets gefineerd worden en de andere keer zal er een mooi stuk hout bewerkt moeten worden. Elk ontwerp voer ik met veel nauwkeurigheid en oog voor detail uit.

Maureen Pors, Interieurstylist

Maureen Pors, Interieurstylist

Over Mijn doel is om de sfeer en indeling te creëren die bij jou past. Als interieurstylist geef ik advies op het gebied van interieur en inrichting. In samenspraak met jou kom ik tot een interieurplan voor jouw woning. Ik stem daarbij de stijl en het materiaal- en kleurgebruik af of op de functie van de ruimte(s).

ONZE WERKWIJZE

Wanneer je contact met ons hebt opgenomen komen wij allereerst langs voor een oriënterend gesprek. Vervolgens vertalen wij dit in een interieuradvies en/of een ontwerp voor het maatwerk. Het is mogelijk om daar een 2D of 3D presentatie van te realiseren of zelfs een filmpje waarin je als het ware door jouw nieuw ingerichte huis kunt lopen. 

Wij gaan verder dan alleen een interieuradvies. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk interieur en keukens. Je merkt dat maatwerk een groot onderdeel van een woning is geworden: een keuken of wandkast met de mooiste materialen die precies past met kasten die echt tot aan het plafond reiken. Geen paslatten, gewoon perfect op maat. Dat is waar wij blij van worden! 

Wanneer het ontwerp klaar is en de offerte is goedgekeurd gaan we aan het werk in onze werkplaats. De montage doen wij altijd zelf.

"Het maakt niet uit met welke materialen: een landelijke look of liever een strak design het kan allemaal.”