ONS BEDRIJF

Wij zijn Ivo en Maureen, wonend te Hilvarenbeek en beiden altijd al bezig met interieur. We zitten nooit stil en barsten van creatieve ideeën met betrekking tot interieur. Ook in onze eigen woning blijven we bezig. Wij houden constant de nieuwste trends in de gaten op het gebied van wonen. Zijn we een kamer beu? Geen getreuzel, we bedenken een nieuw ontwerp en gaan aan de slag. 


Ivo Voets, Interieurbouw

Ivo Voets, Interieurbouw

Over Quote van dochterlief: "Als mijn papa het niet kan maken, kan niemand het". Iedere woning, winkel of ruimte is anders en hiervoor moeten dan ook vaak meubels, keukens of kasten op maat gemaakt worden. De ene keer moet iets gefineerd worden en de andere keer zal er een mooi stuk hout bewerkt moeten worden. Elk ontwerp voer ik met veel nauwkeurigheid en oog voor detail uit.

Maureen Pors, Interieurstylist

Maureen Pors, Interieurstylist

Over Mijn doel is om de sfeer en indeling te creëren die bij jou past. Als interieurstylist geef ik advies op het gebied van interieur en inrichting. In samenspraak met jou kom ik tot een interieurplan voor jouw woning. Ik stem daarbij de stijl en het licht-, materiaal- en kleurgebruik af of op de functie van de ruimte(s).

ONZE WERKWIJZE

Allereerst komen wij langs voor een oriënterend gesprek, vervolgens vertalen wij jouw wensen in een interieurplan en moodboard. Wij adviseren bij de aanschaf van meubels, stoffering, verlichting, verf en woonaccessoires. Het is ook mogelijk om dit totaal uit handen te geven. Naar aanleiding van het interieurplan wordt er een ontwerp gemaakt voor op maat gemaakt meubilair passend bij jouw woning en interieur. Deze worden gemaakt en geplaatst en/of er worden oude meubels gerestyled. Vervolgens zorgen wij dat de totale ruimte ingericht wordt met meubels, stoffering, verlichting en woonaccessoires.